Yogamatten en accesoires

Yoga Amsterdam shop voor yogamatten

Op deze pagina vind je de yogamat die bij je past! Klik op de het productplaatje om naar de bestelpagina te gaan! Je komt dan op de pagina van Nelly.com, onze partner in yogamatten en yoga kleding online!

Edit
Yoga Amsterdam - Yogamatten 1 Yoga Amsterdam - Bestel hierKettler Yogamat – €19,99
Veelzijdige Yoga mat van Kettler. De mat heeft een stevige grip en glijdt niet zomaar weg, ongeacht het vloeroppervlak.
Lengte: 182 cm
Breedte: 60 cm

 
Yoga Amsterdam - Yoga set Yoga Amsterdam - Bestel hierKettler Yoga set – €29,99
De set is driedelig en bestaat uit:
Yogaband: Praktisch middel om je te steunen bij het innemen van moeilijke posities. De band bestaat uit elastisch katoen met een stevige gesp.
Yogablok: Licht van gewicht en eenvoudig te gebruiken. Het is ontworpen om de te steunen bij yoga-, pilates- en/of rekoefeningen.
Yogamat: Voor het confortabel doen van vloeroefeningen. Een veelzijdige mat, ook geschikt voor andere oefeningen dan Yoga. De mat heeft een geintegreerde draagband.

 
Yoga Amsterdam - Gaiam Yogamat Yoga Amsterdam - Bestel hierGaiam Yogamat – €19,95
De duurzame en trendy bedrukte Gaiam yogamat Prosperity zorgt voor een stabiele houding tijdens je yoga-oefeningen. Hij beschikt over een antislip oppervlak dat zorgt voor veiligheid en het comfort dat je nodig hebt om een goede yogales te volgen. De mat is duurzaam geproduceerd en 6P en latex vrij.
Wassen op 30-40 graden en vlak drogen.
Lengte: 172cm
Breedte: 61cm
Dikte: 3cm
Kleur: Diversen (blauw, groen, grijs)

 
Yoga Amsterdam - Gaiam Yogablok Yoga Amsterdam - Bestel hierGaiam Yogablok – €11,86
Met het multifunctionele Gaiam Power of life yogablok verbeter je je oefeningen. Je kunt namelijk diepere en langere strekoefeningen uitvoeren. Het blok zorgt voor een stabieler evenwicht en een betere controle van het lichaam. Het yogablok is gemaakt van duurzaam schuim, is voorzien van een antislip laag en is eenvoudig schoon te maken.
Hoogte: 23cm
Breedte: 10cm
Diepte: 15cm
Kleur: Diversen (grijs, groen)

 
Yoga Amsterdam - Gaiam Yogakoord Yoga Amsterdam - Bestel hierGaiam Yogakoord 3-in-1 – €10,62
Met het handige 3-in-1 yogakoord van Gaiam heb je drie toepassingen in één. Gooi het 3-in-1 yogakoord over je schouder en neem hem zo makkelijk mee naar de yogales. Vervolgens kun je hem gebruiken als yogariem waarmee je de yogaposities verbetert. De band is elastisch en voorzien van twee handgrepen zodat je hem ook kunt gebruiken bij weerstandstrainingen.

 

Met yogamatten maak je het doen van yoga oefeningen en met name de uitvoering van de asana’s een stuk comfortabeler. Het zorgt voor een betere grip dan de vaak gladde en soms koude ondergrond. Het voorkomt daarmee ongecontroleerd slippen van lichaamsdelen. Daarnaast heeft de mat een dempende werking en voelt daarmee een stuk zachter aan. De dempende werking draagt ook bij aan een betere doorstroming van het bloed. Zeker voor de ongeoefende yogi is een yogamat een aanrader. Het voorkomt blauwe plekken en harde (zit)vlakken.
Yogamatten kunnen in de wasmachine gewassen worden bij een temperatuur van 40 graden.

Ben je op zoek naar andere yoga producten? Om het overzichtelijk te houden heeft Yoga Amsterdam voor yoga boeken, yoga muziek en yoga kleding online aparte pagina’s ingericht.