Yogatelier

Yogatelier in de spotlight bij Yoga Amsterdam

Yoga ís het leven. Dat is de filosofie van het Yogatelier. Niet uit het dagelijkse leven stappen, zoals vaak gedacht wordt. Yoga integreren in je leven, ook midden in de drukke stad; dat is de uitdaging. Yogatelier brengt yoga en meditatie op inspirerende plekken, die dagelijks en bijzonder tegelijk zijn. Locaties die gedurende de dag een andere bestemming en energie hebben. En ’s avonds door ons gebruikt worden, wat wel zo duurzaam is. Zoals het atelier van een fashion designer en de ruimte van een duurzaam brandingbureau.

 


De yogateachers van het Yogatelier voelen liefde en passie voor deze mooie wetenschap. Met diploma en hun eigen persoonlijkheid maken ze de lessen uniek en een echte ervaring. Yogatelier staat voor wekelijks diverse yogalessen (op vrijdagochtend zelfs mét breakfast to go), geregeld samen mediteren, filmavonden en wisselende workshops. Je hoeft je niet aan te melden voor de lessen van het Yogatelier, dus kom langs als je zin en tijd hebt.

Voor meer informatie, kijk op:
www.yogatelier.com
www.facebook.com/yogatelier
www.twitter.com/yogatelier

Voor een overzicht van alle yogascholen in Amsterdam, kijk op Yoga Amsterdam.

One thought on “Yogatelier

  1. Bij Marjon in haar yogatelier is het al thuis komen.
    Het is een heerlijk warm bad, je voelt je na afloop als herboren. Mijn dank is groot. xx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>