Yoga bij Mariët Bakker

Yoga Amsterdam presenteert Mariët Bakker

‘Yoga is voor iedereen’ is het motto van yogadocent Mariët Bakker. Ongeacht leeftijd, lenigheid, geslacht, religie en inkomen is de yogales van Bakker voor iedereen toegankelijk. Met ademhalingsoefeningen, meditatie en yogahoudingen kom je helemaal tot jezelf. Omdat je yoga voor en met jezelf doet, zijn de lessen toegankelijk voor mensen met verschillende yogaervaringen en -niveaus. De lessen zijn geschikt voor mensen die al veel yoga gedaan hebben alsook voor degene die voor het eerst en/of op latere leeftijd gaan doen.

De Hatha Yoga lessen worden gegeven een rustige en schone ruimte aan maximaal 12 deelnemers per les. Er zijn yogamatjes, meditatiekussens etc. Het enige dat je mee hoeft te nemen is makkelijk zittende kleding.

Een proefles kost € 5,00. Als je besluit om de lessen te komen volgen, koop je een strippenkaart voor € 120,00 (voor 10 lessen, 12 weken geldig) of voor € 70,00 als je stadspas of studentenpas hebt.

De lessen worden gegeven bij Lumen op de Nieuwe Keizersgracht 58, 1018 DT Amsterdam.
Lestijden: maandag 18.18 en 20.20 uur en woensdag 7.30, 9.30 en 18.18 uur.

Website: www.marietbakker.nl
Tel: 06-1136 0484
E-mail: marietb@xs4all.nl

Voor een overzicht van yoga scholen in Amsterdam, kijk op op de homgepage van yoga amsterdam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>