Yoga dvd

Yoga Amsterdam yoga dvd aanbieding – De Lachende Yogi

Voor beginners
Altijd al een keer kennis willen maken met Yoga? Yoga Amsterdam biedt u: De Lachende Yogi. Een complete Yoga dvd box voor beginners met een totale speelduur van 900 minuten. Uitgebracht door Stichting Integrale Yoga Nederland.

De Lachende Yogi – Complete cursus voor beginners
7 dvd box, 14 lessen, 900 minuten + bonus muziek cd
Voor slechts: €47,- (incl. verzendkosten)

Yoga dvdDeze Yoga dvd box bestaat uit 7 dvd’s met in het totaal 14 lessen en is geschikt voor iedereen die kennis wil maken met Yoga plus een bonus cd met een compilatie van de meegeleverde yoga muziek.

U kunt lekker in uw eigen omgeving de oefeningen rustig doornemen. Iedere les duurt ongeveer een uur en is in het Nederlands gesproken. Uiteraard is het ook mogelijk de oefeningen één voor één door te nemen. De lessen worden ondersteund door natuuropnames en toepasselijke muziek.

Deze Yoga dvd box is geproduceerd door de Stichting Integrale Yoga Nederland en is gebaseerd op 25 jaar praktijkervaring en grondige kennis van Yoga. De Lachende Yogi ligt op een eenvoudige wijze verschillende technieken en oefeningen toe. Denk hierbij aan ademhalingstechnieken, ontspanningsoefeningen, meditatiebeginselen, en fysieke lichaamsoefeningen. De uitleg hierbij is uitvoerig en gemakkelijk te volgen. De aard van de bewegingen en de uitwerking hiervan op lichaam en geest worden toegelicht.

Voor gevorderden – Deel 2
Voor de gevorderden is er ook deel twee als Yoga dvd beschikbaar: De Lachende Yogi’s. Hier worden nieuwe yogahouding geïntroduceerd waarbij er nog uitgebreider wordt steel gestaan bij de bewustwording van de ademhaling. Ook deze box kost slechts €47,-

Naast een zelfcursus op dvd, is het natuurlijk ook mogelijk om via yoga Amsterdam een van de yoga scholen te benaderen.