Yoga in Griekenland

1 week yoga vakantie op een Grieks eiland

In dit artikel van Yoga Amsterdam een leuk idee voor een vakantie!

Al zo’n 15 jaar verzorgt Oona Giesen yoga vakanties op het prachtige Griekse eiland Paros.
Oona begon bijna 40 jaar geleden als achtjarige met Iyengar Yoga. Haar moeder is door mr B.K.S. Iyengar persoonlijk opgeleid en
hierdoor is zij ermee opgegroeid. Sinds 1995 geeft zij zelf les. Eerst alleen in haar moeders yoga school in Amsterdam. Maar sinds 1997 heeft zij haar eigen yoga school in Griekenland, waar zij fulltime woont met haar Nederlandse man en kind.

Yoga oefeningen


Oona Giesen is erkend door de VYN (Vereniging van Yogaleraren Nederland), en de IYF (International Yoga Federation). Hoewel haar lessen wat zachter van benadering zijn, voel je de invloed van Iyengar. De groepen zijn klein, waardoor genoeg individuele aandacht gegeven kan worden. Geschikt voor alle nivo’s, indien nodig worden de oefeningen aangepast. Lessen zijn 6 ochtenden en 3 avonden; genoeg tijd over om van het eiland en de Griekse levensstijl te genieten.
 

Aliki uitzicht


De yoga studio ligt 150 meter van zee in het prachtige vissersdorpje Aliki. Een paar taverna’s/restaurants, 1 supermarkt, geen disco’s/nachtleven, prachtige stranden, mooie zonsondergangen, vissersbootjes; kortom…. Griekenland zoals je er van droomt… Genoeg accommodatie in de nabij omgeving.
 
1 week durende workshops zijn er van februari t/m oktober. In de winter geeft zij ook les aan de lokale bevolking. Gedurende het gehele jaar is er ook de mogelijkheid om (alleen of met een groep vrienden)

Hal

te komen en de lokale lessen te volgen en aan te vullen met prive lessen. Of een workshop op maat aan te vragen.
 
Heb je interesse, neem dan contact op via:
www.yoga-paros.com

*** Ook is er de mogelijkheid voor andere yoga leraren om de yoga studio te huren en een eigen groep mensen mee te nemen.


Kijk op Yoga Amsterdam voor een overzicht van yogascholen in Amsterdam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>